Hei og velkommen til min blogg. Dette er en enkel side hvor jeg kan vise noen av bildene mine. Enten det er fra "Åteplassen" eller det er fra naturen rundt oss. Håper du liker det du ser og kan kose deg med bildene. Da er noe av målet med siden oppfylt. Hilsen Knut

torsdag 10. mars 2011

Første gang jeg så Havørn på Lista

Søndag 6 mars var jeg på Lista. Kjørte rundt for å se etter fugler. Da jeg ankom Verevågen så jeg en mengde måker som kretset rundt oppe på himmelen. Etter å ha betraktet disse måkene en stund, fikk jeg plutselig se noe mørkt som også kretset på himmelen. Kikket inn i 300mm objektivet med 1,4 konverter og der fikk jeg se en nydelig fugl. En Havørn - Ungfugl som nærmet seg. Kjente at hjertet slo raskere. Måtte bare stå rolig uten å bevege meg for mye. Så begynte jeg å fotografere. Holdet var litt langt, men bildet ble ikke så dårlig som jeg hadde trodd. Gøy var det å "skyte" min første Ørn på Lista.

1 kommentar:

Willy Gill sa...

Moro å se at du fikk tatt bilde av havørna på Lista, Knut. Jeg har sett den sporadisk her i Lindesnes også. Jeg ser frem til dagen når det er blitt mange par i området som hekker. Da kan vi starte med målrettet fotografering av ørn som stuper etter fisk. Det er moro!
God helg! Willy