Hei og velkommen til min blogg. Dette er en enkel side hvor jeg kan vise noen av bildene mine. Enten det er fra "Åteplassen" eller det er fra naturen rundt oss. Håper du liker det du ser og kan kose deg med bildene. Da er noe av målet med siden oppfylt. Hilsen Knut

torsdag 14. november 2013

Mølen et lite stykke Lista.

 Sist Mona var på Lista, sa hun at når jeg kom til Skien, måtte jeg besøke Mølen. Dette var et navn jeg nok hadde hørt, men ante ikke hvor det lå.
For cirka ei uke siden var kona og jeg en tur hos familien i Skien. Søster mi, Thordis hadde sagt at Mona(min niese) ville ha meg med til Mølen.
Det hørtes spennende ut og torsdag ettermiddag dro vi til Mølen.
Spennende, stein på stein, vinden blåste og bølgene beveget steinen når de slo mot land.
 Når jeg begynner å fotografere blir det svært ofte til at jeg glemmer alt og er fansinert av motivene. Etter en stund så jeg meg rundt og lurte på hvor er Mona? Omsider fant jeg henne med blikket og saken var den at hun var like opptatt med å fotografere hun som jeg.
 Mange fasinerende motiver og etterhvert så lå sola i horisonten, snart var den borte og nå kom fargene fram. Er veldig fasinert av solnedganger og ettergløden når sola er borte i horisonten.
Det ble endel flotte bilder denne ettermiddagen av bølger, steiner og bølger, solnedgang og bølger og fargene i horisonten.


Mona roper til meg at det blir snart bekmørkt og det kan være vanskelig å finne stien tilbake. Ikke noe problem roper jeg tilbake, har med hodelykt.
Etterhvert blir det ganske kaldt og vi legger turen tilbake til bilen. Når vi går tilbake prater vi om hvor fint det er her ute. En ettermiddag er ikke nok, får ta en tur en annen gang og utforske dette stedet nøyere.
Vi hadde en koselig tur, første gang vi har vært på fototur sammen og det er jo ikke sikkert det blir den siste. I tankene mine sviver det en liten setning: "Mølen, et lite stykke Lista".

4 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte bilder fra Mølen.

Kåre.

Anonym sa...

Nice.
Stian.

Anonym sa...

Flotte høstbilder og koselig tekst.
Gunnar Olsen

Oslo.

Anonym sa...

Nydelige bilder fra Mølen.
Har ikke vært der selv men har hørt det skal være en fantastisk flott plass. Og det ser jeg jo nå. Morsom tekst og godt du hadde hodelykt med, he he.
Monica
Romsdal.