Hei og velkommen til min blogg. Dette er en enkel side hvor jeg kan vise noen av bildene mine. Enten det er fra "Åteplassen" eller det er fra naturen rundt oss. Håper du liker det du ser og kan kose deg med bildene. Da er noe av målet med siden oppfylt. Hilsen Knut

lørdag 3. november 2012

Angrepet av noen der ute.


Kjære venner og bloggere!
I går registrerte jeg at jeg hadde fått 7 kommentarer av en jeg ikke kjente. Kommentaren var på engelsk og hadde ikke noe med bloggen min å gjøre. Det så ut som om det var en eller annen slags reklame. Så snart jeg oppdaget dette gikk jeg inn og slettet disse kommentarene.
I dag til min store overraskelse fant jeg ikke bloggen min. Den var borte!
Tenkte, hva skal jeg gjøre nå?????????
Gjennom Google sine sikkerhetsprosedyrer klarte jeg å finne bloggen igjen og jeg håper at den nå er på plass igjen. Dersom noen skulle ha problemer, så si ifra.
Skjønner ikke hva som har skjedd, men det er nærliggende å tro at det har noe med de 7 kommentarene å gjøre. Skjønner ikke hvorfor det skjedde med min blogg da den er laget av og med bilder for å spre litt hverdagsglede. Håper at den får være i fred heretter.

Hjertelig hilsen
Knut

14 kommentarer:

Anonym sa...

Det var da merkelig!! Er ikke noe moro når sånt skjer.
Uansett flott bilde.

Magda.

Anonym sa...

Kan ikke fatte at noen vil inn og ødelegge noe på denne flotte bloggen. Er nesten inne her hver dag for og se på fantastiske bilder. Er kjempefin blogg man blir i godt humør av. La oss håpe denne bloggen for være i fred!!! Stormfullt fint bilde her.
Sander K.

Ruben Johnsen sa...

Hallo.
Akkurat det samme har skjedd med meg idag.
Fant ikke igjen bloggen og måtte også leite og aktivere den igjen. Har også fått slike kommentarer som du nevner for en stund siden.
E-mailen min blei også sperret.
Ikke godt og si hva det kan være.

Ruben

Anonym sa...

Godt du er oppe og går igjen med bloggen. Flott bilde.
Kåre.

Gunnar H. sa...

Make war - not peace, mot hackerne!

Rolf Hult sa...

Kjempefin blogg du har, liker bildene og ikke minst de gode historiene. Er nok hackere som har rotet inne på google blogg kontoene. En god ting er å stenge muligheten for anonyme kommentarer kanskje?

Lykke til videre!

Kolbjørn Pedersen sa...

Det hender reklamespam blir postet på blogger, spesielt de som ikke har ordverifisering. Noen ganger går de i kategorien spam, andre ganger ikke. Dersom du ikke allerede har gjort det anbefaler jeg to-stegs sikkerhet på google kontoen din. Da får du et soft-token på sms som du bruker ved login. Dette øker sikkerheten til mail og blogg mange hakk.

Morten Borg sa...

Fint bilde, har hatt samme kommentarproblemet men jeg har ikke slettet dem ennå, kanskje like greit å ikke gjøre det, jeg har slått av ordgjenkjenning, har du slått den på igjen?

Anonym sa...

Hvordan registrerer jeg meg ?

Marit
Telemark

Anonym sa...

Flott bilde. Håper dette ikke skjer igjen.

Åge
Mandal

Anonym sa...

Dette var ufint. Aldri gøy når sånt skjer. Håper det var et engangstilfelle. Nydelig bilde av uvær på gang.
Stian
Varhaug

Anonym sa...

Dumt når sånt skjer. Godt du fikk ordnet opp i det.Rune P.

Anonym sa...

Fint er er oppe igjen med bloggen. Kjipt når slikt skjer men ikke la deg knekke av slikt dumskap. Flott naturbilde.
Lars
Rogaland

Knut J Andersen sa...

Hei alle sammen og takk for mange tips. Jeg er ingen dataekspert, så er ikke så sikker på at jeg forstår alle tipsene. Har tenkt gjennom om jeg bør gjøre noen endringer på kommentarsiden, men har kommet til følgende resultat. Er opptatt av at så mange som mulig skal få se siden min og de som vil kan legge inn kommentarer. For meg er dette litt viktig. Så håper jeg at de der ute lar bloggen være i fred. Har sett gjennom instillingene Morten, men finner ikke det du spør om. Marit, jeg forsto ikke helt spørsmålet ditt med en gang. Etterhvert fant jeg ut at du mente dette med identitet. Må si jeg er ikke sikker på hvordan det gjøres. Noen ganger når jeg ikke har logget meg inn og ønsker å gi en kommentar så bruker jeg OpenID. Kommer ikke til å slå av anonym da det er mange som bruker denne. Muligens er det gjennom OpenID at du registrerer deg? Igjen takk for omsorg og ideer. Hilsen Knut